Boldklubben Søborg

Forside » Uncategorized » Dødsfald

Dødsfald

Peter Nielsen, tidligere spiller og formand i Boldklubben Søborg, er stille sovet ind i sit hjem i en alder af 78 år efter længere tids sygdom. Peter blev bisat lørdag den 22.09.2018.

Peter blev medlem af klubben i 1976 i den tid, hvor klubben hed Søborg KFUM. Han var en markant personlighed både på og udenfor banen. Med landskampe og adskillige 1. divisionskampe i håndbold i baglommen tilførte han klubben erfaring og  skudstyrke. Han var DM-topscorer i 1962 med hele 128 mål.

Scoringsrekorden på 19 mål i en 1. divisionskamp blev sat i 1963 i en kamp mellem Skovbakken og Ajax, hvor Peter spillede. Rekorden er fortsat gældende og er sat af Peter! Peter vandt DM med Ajax i 1964 og med Efterslægten i 1971.

Peter tilførte boldklubben mere organisation, flere oplevelser og socialt samvær omkring stævner, ture og håndbolden. Peter gjorde ting på en anden måde end medlemmerne havde været vant til. Det skabte udvikling og et netværk for mange medlemmer. Han blev da også valgt som en meget populær formand og bestred denne post fra maj 1981 til maj 1986.

Hans indsats sammen med resten af bestyrelsen og medlemmerne førte klubben i en retning, som andre siden har udviklet. Peter blev valgt til Gladsaxe Byråd i 1989 og stoppede dermed som formand i Boldklubben Søborg, som klubben har heddet siden 1986. Peter blev udnævnt som klubbens første æresmedlem i 1989.

Æret være Peters minde.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: