Boldklubben Søborg

Forside » Uncategorized » Vær OBS på Corona – også når du spiller fodbold!

Vær OBS på Corona – også når du spiller fodbold!

På opfordring fra DAI nedenstående opmærksomhedspunkter til alle klubbens medlemmer.

Baggrunden er de seneste stramninger og at en spiller i fodboldturneringen under en kamp har været smittet med COVID19 uden symptomer. Alle spillere og dommere der har deltaget i den pågældende kamp, er blevet kontaktet og bedt om at blive testet og i øvrigt følge myndighedernes anbefalinger. Som det ser ud nu, er der ikke konstateret yderligere smittede.

Derfor er det i alles interesse, at vi også i Boldklubben Søborg er opmærksomme på at stoppe smittespredningen ved at følge disse opmærksomhedspunkter fra DAI:

  • Personer med symptomer på Covid-19 skal ikke møde op til en kamp, og dette gælder for såvel spillere som ledere og officials. Har man disse symptomer må man først møde op igen efter 48 timer, eller med en negativ Coronatest.
  • Hvis man er i nærkontakt med en smittet person, kan man af naturlige årsager ikke vide om man er smittet, og man må derfor opføre sig, som om man er smittet.
  • Vær ærlig i din opførsel og orienter omgående din klubleder.
  • Konstateres en spiller eller leder positiv efter en kamp, skal klubben omgående orientere kampens modstander samt fodboldudvalget, så der kan tages passende forholdsregler.
  • Ved omklædning må der maksimalt være 10 personer samlet i samme lokale. Vær OBS på, om der er mulighed for omkring eller ej.
  • Husk det generelle forsamlingsforbud som p.t. er 50 personer ude på baneanlægget, og hold en minimumsafstand på sidelinjen til andre på 1 meter og gerne mere.
  • Drikkedunke må ikke deles med andre.
  • Publikum til kampene skal overholde afstandsreglerne og bør ikke opholde sig i nærheden af såvel spillerne som udskiftningsområdet.
  • Husk at udfylde jeres holdkort så fyldestgørende og præcist, at Fodboldudvalget har en god mulighed for hjælp ved evt. smittesporing.

Med sportslige hilsner
Bestyrelsen
Boldklubben Søborg
18. september 2020


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: