Boldklubben Søborg

Forside » Uncategorized » Sommerhilsen fra bestyrelsen

Sommerhilsen fra bestyrelsen

Kære fodboldspillere.

Inden vi alle går på sommerferie er her nyt fra bestyrelsen på baggrund af bestyrelsesmøde den 14. juni 2021. 

Veteran / master
I foråret har det ofte været en kamp i sig selv at kunne stille hold for klubbens to ældste hold, specielt for superveteranerne. Bestyrelsen har derfor besluttet, at vi trækker holdet i super veteranrækken i efteråret. Så må efteråret vise om der er basis for at tilmelde holdet til turneringen igen i 2022. 

Spillerne vil i stedet kunne indgå i truppen for master holdet. Her skal man være 50 år på kampdagen. Vi søger dispensation for de spillere, hvor der er nødvendigt. 

Træning i sommerferien
Banen på Buddinge skal som sædvanlig hvile i sommerferien. Normalt ville vi kunne træne på kunstgræsbanerne på Gladsaxe Stadion, men banerne er ved at blive renoveret med nyt græs. 

Vi får formentligt tilbudt at træne på græsbane på Gladsaxe Stadion de sidste to søndage inden turneringsstart, men lige nu afventer vi bekræftelse. Der kommer nyt, så snart vi får besked.

Sidste søndag med træning på Buddinge inden ferien er søndag den 20. juni og første søndag efter ferien er den 15. August. 

Træning efter ferien
Da vi trækker superveteranholdet vil det i turneringsperioden være muligt at træne de fleste torsdage, f.eks. kl. 18.00, i stedet for søndagstræningen. Spillerne, der er oversiddere i kamp, kan så få mulighed for at træne.

  • Bestyrelsen vil gerne have tilbagemelding fra spillerne – er det en ide at flytte træningen i turneringsperioden? – er der andre forslag til hvordan træningen kan placeres?

Generalforsamling og valg til bestyrelse
På grund af corona har det indtil videre ikke været muligt at afholde årets generalforsamling. Så snart det er muligt at mødes indendørs uden coronapas eller afholde den udendørs vil der blive indkaldt. Da der ikke er noget presserende afventer vi. 

Der skal vælges kasserer og næstformand, men der er villighed til genvalg. 

MEN dog kun frem til generalforsamlingen i februar måned 2022. Her skal der vælges nye / andre kræfter til alle tre poster. Den nuværende bestyrelse har været med i flere år og nu er det tid til, at andre kræfter tager over. 

God sommer og hilsner fra
Bestyrelsen: Guy Rubaudo – Pia Bagger – Peder Stig Andersen


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: