Boldklubben Søborg

Forside » Om klubben

Om klubben

Boldklubben Søborg er en idrætsforening, der er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune. Klubben har omkring 40 medlemmer, og er et godt alternativ til de større idrætsforeninger og også for nogle et fint alternativ til lænestolen. Med træning en gang om ugen giver det mulighed for at lave en masse andre sjove ting udover vores fælles interesse for at spille fodbold.

Vi lægger vægt på, at klubben er et rart sted at være og de sociale relationer er prioriteret højt. Der skal være plads til alle, både de ambitiøse medlemmer, dem der vil noget med deres idræt og dem, der kommer for motionens og hyggens skyld. Ud over det rent idrætslige arrangeres møder, ture, klubaftener, fester o.lign., som kan fremme kammeratskabet og sammenholdet i klubben.

Der skal være plads til alle, og alle skal være velkomne. Det kræver, at det enkelte medlem respekterer klubbens værdier.
I vores klub er det menneskesynet, der er det vigtigste, og en af hjørnestenene er, at man respekterer og er tolerant over for andre mennesker. Om medlemmet er et kæmpe talent i håndbold eller fodbold eller kommer i klubben for at få noget motion og møde andre mennesker, er ligegyldigt – der er plads til alle.

I vores klub er det værdier som kammeratskab og ligeværd over for andre mennesker, der er vigtige. Det tæller højere at have gode menneskelige egenskaber end gode sportslige talenter. Man kan selvfølgelig sagtens leve op til ovenstående værdier samtidig med, at man er seriøs og har ambitioner med sin idræt. Men har man ikke et menneskesyn, der matcher ovenstående, må man vælge en anden klub.

Selv om vi er en klub, hvor det sociale aspekt er en af støttepillerne og et af klubbens markante kendetegn, så går vi selvfølgelig på banen for at vinde. Vi skal kæmpe alt, hvad vi kan for at vinde. Vi vil også gerne vinde så mange kampe, at vi rykker op. Men vi vil ikke vinde for en hver pris. For Fair Play er også en af vores værdier. Vi vil ikke snyde os til et godt resultat. Modspillere, dommere og medspillere skal behandles ordentligt og med respekt.

Man skal simpelthen opføre sig ordentligt, hvis man skal være medlem af vores klub.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: