Boldklubben Søborg

Forside » Om klubben » Klubbens værdier

Klubbens værdier

Boldklubben Søborg er en idrætsforening med faste værdier. Vi tror på, at der skal være plads til alle – vel at mærke alle, som lever efter klubbens værdier. Vi mener, at vi skal respektere og være tolerante over for alle, som kan leve efter klubbens værdier. I længden er menneskelige egenskaber vigtigere end sportslige talenter. Vi tror så meget på det, at værdierne er skrevet ind i klubbens vedtægter.

Der skal være plads til alle i Boldklubben Søborg. Det kræver, at det enkelte medlem respekterer klubbens værdier. I Boldklubben Søborg er menneskesynet vigtigt. Man kan sagtens være seriøs med sin sport og have ambitioner med sin idræt, men har man ikke et menneskesyn, der matcher vores værdier, må man vælge en anden klub.

Klubbens værdier er:

  • Ansvar
  • Respekt
  • Engageret fællesskab
  • Fair play

Ansvar: Vi tager ansvar for vores klub og hinanden. Det betyder, at vi hjælper, støtter og opmuntrer hinanden, så godt vi kan. Det betyder også, at vi hjælper hinanden og tilbyder vores støtte, hvor den gør gavn. Vi er bevidste om, at vi som medlemmer af klubben hver især har et ansvar for at leve op til værdierne og vise dem i handling over for andre klubmedlemmer og modstandere.

Respekt: Vi respekterer og er tolerante over for andre mennesker. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvilken religion vores medlemmer har og om de kommer fra Pakistan, Tyrkiet eller sågar Jylland. Det er ligegyldigt, hvor det enkelte medlem står politisk. Om et medlem er et kæmpe talent til håndbold eller fodbold eller kommer i klubben for at få noget motion og møde andre mennesker, har ikke betydning. Der er plads til alle. Respekt betyder også, at man respekterer klubbens værdier. Og at man respekterer modstandere og dommere – og dommernes vurderinger – også når man er helt uenig.

Engageret fællesskab: Selve klubben er vores fællesskab. Engageret fællesskab betyder, at vi engagerer os i klubben, klubbens aktiviteter og de andre medlemmer. Man er ikke bare en, der nyder godt af andres indsats. Alle yder selv en aktiv indsats for at styrke klubben og fællesskabet og engagerer sig i at få fællesskabet til at vokse.

Fair Play: Vi opfører os ordentligt i alle henseender. Vi er en klub, hvor det sociale aspekt er en af støttepillerne og et af klubbens markante kendetegn, men i idræt gælder også om at vinde. Derfor går vi selvfølgelig efter at vinde, når vi spiller kamp. Vi skal kæmpe alt, hvad vi kan for at vinde. Vi vil også gerne vinde så mange kampe, så vi rykker op. Men vi vil ikke vinde for enhver pris. For Fair Play er også en af vores værdier. Vi vil ikke snyde os til et godt resultat. Modspillere, dommere og medspillere skal behandles ordentligt og med respekt.

Man skal simpelthen opføre sig ordentligt, hvis man skal være medlem af vores klub.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: